Uutisia

Profinin tuotteita Puupalkintoehdokkaissa

24.10.2016

Profinin tuotteita Puupalkintoehdokkaissa 2016

Puuinfo järjestää perinteiseen tapaansa yleisöäänestyksen, jossa jokainen pystyy äänestämällä vaikuttamaan Puupalkinnon vuosittaiseen saajaan. Mukana on kahdeksan toisistaan hyvin erilaista puista ehdokasta, joista kolmessa on Profinin tuotteita. Puupalkinto annetaan rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty innovatiivisella tavalla.

Profinin tuotteita löytyy niin Pudasjärven Hirsikampuksesta (Arkkitehtitoimisto Lukkaroinen Oy), Seinäjoen Asuntomessuilta tutusta puukerrostalosta As Oy Seinäjoen Mäihästä (Arkkitehdit A-LIVE) kuin myös omakotitalosta Talo H:sta (Hirvilammi Architects). Muun muassa Mäihässä Profinin lasiliukuseinät avaavat uusia näkymiä kaikissa parvekkeellisissa asunnoissa.

Voit lukea ehdokkaista lisää ja äänestää omaa suosikkiasi täällä: http://www.woodarchitecture.fi/puupalkinto

puupalkinto-2016-yleisoaanestys

Olemme Profinilla hyvin ylpeitä siitä, että puurakentamista sekä puisia tuotteita arvostetaan. Puupalkinto on oiva esimerkki siitä miten puurakentamisen uusia kohteita tuodaan suuremman yleisön tietoon. Tänä vuonna useampi ehdokas on tuttu Seinäjoen Asuntomessuilta, mutta mukaan mahtuu myös muita vaikuttavia rakennuksia ja rakenteita puusta.

Puupalkinnon saaja julkistetaan Puupäivässä Helsingissä 10.11.2016, jonne myös Profin osallistuu omalla ständillään.