Profinin uusin innovaatio – kynnyksetön lasiliukuseinä

indoor air -Kynnyksetön lasiliukuseinä

Profinin uusin innovaatio, Indoor Air on ensisijaisesti julkisten tilojen tarpeisiin suunniteltu kynnyksetön lasiliukuseinä, joka mahdollistaa täysin esteettömän kulun tilaan. Sen oviaukkoon ei tule kynnystä ja lasinen ovilehti liukuu kiinteän lasiosan eteen kevyesti ja turvallisesti Soft Close mekanismin ansiosta.

Kun ovi suljetaan, liukuvan ovilehden tiivistekynnys laskeutuu alas, tehden ovesta tiiviin ja ääntä eristävän.

tyylikkäät, viihtyisät ja valoisat tilat

Näyttävä ja esteetön Indoor Air sopii niin uusin kuin saneerattaviin kohteisiin – päiväkoteihin, palveluasuntoihin, toimistotiloihin ja muihin julkisiin tiloihin, joissa lattian halutaan jatkuvan saumattomasti tilasta toiseen. Männystä käsityönä valmistettu runkorakenne ja tiivis lasitus takaavat myös erinomaisen ääneneristyksen.

Yhdistämällä lasiliukuseinään malliston kiinteitä ikkunoita, voidaan toteuttaa näyttäviä pitkiä ja yhtenäisiä lasiväliseinä kokonaisuuksia, joilla saadaan tuotua tilaan upeasti lisää avoimuutta ja valoisuutta.

Indoor Air on innovatiivinen ja tyylikäs ratkaisu modernin arkkitehtuurin vaatimuksiin ja tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden täysin esteettömään suunnitteluun.

KAIHTIMILLA SAA TARVITTAESSA YKSITYISYYTTÄ

Laadukkaat Visor vekkikaihtimet tuovat lasiliukuseinällä jaettuun tilaan lisää muunneltavuutta. Kaihtimella tilaan saa tarvittaessa näkösuojaa ja niillä voidaan säädellä tilaan pääsevän valon määrää sekä estää häikäisyä.

Vekkikaihtimet pehmentävät myös tilan akustiikkaa ja parantavat siten tilan viihtyisyyttä. Lasiliukuseinän sisäpinnalle asennettavan kaihtimen säätäminen on helppoa, eikä se vaikuta lasiliukuseinän käytettävyyteen. Laadukkaasta muovisekoite-kankaasta valmistettuja Visor-kaihtimia voi liikuttaa portaattomasti sekä lasin alareunasta ylöspäin että yläreunasta alaspäin.Onko sinulla kohde, joka kaipaisi lasiliukuseinän tarjoamia hyötyjä?

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa lasiliukuseinän käyttömahdollisuuksista ja suunnitteluapua projektisi jokaiseen vaiheeseen.