5 in 1 Lasiseinäelementti

5 in 1 -elementin pilottikohteena toimi YIT:n rakennuskohde Maailmanpylväs, Jyväskylän asuntomessualueelle rakennettu tornitalo.

Katso video ja tutustu elementin valmistukseen ja käyttöön kohteessamme!

5 IN 1 -RATKAISUN EDUT

Suuremman rakenneosan asentaminen säästää työmaatunteja ja lyhentää näin työmaan kokonaiskestoa. Samalla työn laatu paranee, kun suurempi osa työstä voidaan tehdä hallituissa olosuhteissa.

Kokoaminen tehtaalla parantaa kokonaisuuden mittatarkkuutta myös työmaalla. Rakenneosaan sijoittuvien toimintojen toimivuus voidaan varmistaa jo tehtaalla ja tarvittaessa tarkistaa aiottua toteutustapaa.

Rakenneosa suojataan jo tehtaalla, mikä vähentää työmaalla asennustyössä mahdollisesti aiheutuvia vaurioita.

Työmaalle tarvitsee varastoida vähemmän rakennustarvikkeita. Näin tilojen käyttö helpottuu ja tarvikkeiden siirtely vähenee.

Tehtaalla erillissuojattujen rakenneosien säilyttäminen työmaalla on helpompaa. Suojauksia ei myöskään tarvitse poistaa, ennen kuin rakennustyön sotkuiset työvaiheet on tehty loppuun.

Rakenneosaan liittyvät ikkuna-, ovi- ja seinäelementit eivät vaadi viimeistelytöitä työmaalla. Elementin ja sitä ympäröivien rakenteiden välisten liitossaumojen viimeistely riittää.

Peab Oy valitsi Profinin 5 in 1-elementit Vaasan merenrantamaisemiin rakennettuun uuteen kerrostaloon. Peab arvosti etenkin lopputuotteen valmista kokonaisuutta ja sen tuomaa ajansäästöä.

Katso video tai lue lisää osoitteessa kokemuksia.fi

YIT Oy valitsi Profinin lasiliukuseinät Tampereen Ranta-Tampellan uudelle asuinalueelle rakennettuihin kahteen kerrostaloon. YIT:ssä oltiin erityisen tyytyväisiä 5 in 1-elemettien jouhevasta asennuksesta sekä Profinin pitkälle mietittyyn työmaatoteutukseen.

Katso video tai lue lisää osoitteessa kokemuksia.fi

Lisätiedot ja tarjoukset

Profin, rakennusteollisuuden myynti

Pauli Pulkkinen

+358 0504650910

pauli.pulkkinen@profin.fi