Kestävä kehitys

Varmistamme tuotteidemme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen työn jokaisessa vaiheessa:

suunnittelussa

raaka-aineiden valinnassa

valmistuksessa

palveluissamme

Meillä on erittäin tärkeää, että jokainen työvaiheemme on loppuun asti mietitty ja viimeistelty.

Esimerkiksi tuotantovaiheessa teemme tuotteillemme useita laatutarkastuksia varmistaaksemme tasaisen ja tavoitteemme mukaisen laadun. Palveluissamme olemme keskittyneet asennuksen oikeaoppisuuteen. Hyvä huolto puolestaan antaa tuotteelle lisää elinikää.

Kauniin viimeistelty kokonaisuus

1. Yhdenmukaista viihtyvyyttä

Mallistojemme lasiliukuseinien yhteyteen on aina valittavissa myös tyyliin sopiva kiinteä ikkuna.

2. Yksityiskohdat viimeistelevät

Suunnittelussa kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtien muodostamiin kokonaisuuksiin.

Saranointi on yhdenmukainen ja kaikkiin tuotteisiin on saatavilla samantyyliset painikkeet ja vetimet, jotka voit valita vaihtoehtoisista mallisarjoista. Voit valita tuotteen pintakäsittelyn vakiosävy- ja värimalleistamme tai voit esittää oman värivaihtoehdon. Varmistamme värin toimivuuden tekemällä siitä koekappaleen ennen valmistuksen aloittamista.

3. Käyttöä varten

Tuotteidemme teknisiksi lähtökohdiksi olemme valinneet DK- ja SD-rakenteet niiden helppokäyttöisyyden, monipuolisten ominaisuuksien ja kehittyneen teknisen laadun vuoksi.

Puu — luonnollinen valinta

Tuotteidemme pääasiallinen raaka-aine on pohjoisessa kasvanut tiheäsyinen mänty. Valmistamme merkittävissä määrin tuotteita myös tammesta.

Laadukkaan raaka-aineen lisäksi olennaista on, että työstämme puuta oikein.

Oikeasta aihiosta. Valitsemme puusta kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan osan.

Ainutlaatuinen sahaustekniikka. Sahaamme puun syynsuuntaisesti, ns. masamesahaustekniikalla, joka on peräisin pitkien perinteiden Japanista.

Syynsuuntaisessa sahauksessa sahauslinja ei katko puun syitä. Näin hyödynnämme puun rakennetta niin, että lopputuotteena se kestää vaikeitakin olosuhteita hyvin. Samalla tekniikka tuo esiin puun hillityn tyylikkyyden ja kauneuden.

Takuulla erinomaista työtä

5 vuoden rakenteellinen, tekninen ja materiaalitakuu

Kattava takuu tehtaallamme pintakäsitellyille tuotteille.

5 vuoden tiiveystakuu

Lämpölasielementtien valmistaja myöntää lämpölasielementeille viiden vuoden tiiveystakuun, jonka aikana korvataan vuotanut ja lasien välistä huurtunut elementti uudella.

2 vuoden asennustakuu

Tuhansien kohteiden kokemuksella hioutunut ja huolellisesti ammattilaisten suorittama Profin-asennus takaa tuotteen toimivan juuri kuten pitääkin.

Kestävän kehityksen periaatteet

Energiatehokkuusvaatimukset huomioiden edellytämme että, liitosten, tiivisteiden ja rakenteiden suunnittelussa jokainen tuotteemme jo vakiomuotoisena täyttää tämän hetken ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset.

Olemme myös osana Pihla Groupia sitoutuneet YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteisiin. Näihin tavoitteisiin pohjautuu kestävän kehityksen toimintamalli, jossa keskitymme ympäristöystävällisyyteen, hyvän työpaikan luomiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan.

Lue lisää Pihla Groupin kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteista täältä.

Kestävä, ekologinen puu

Valmistamme kaikki tuotteemme puusta. Oikein käytettynä ja huollettuna puu kestää sukupolvelta toiselle. Uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana se on myös hyvin ekologinen valinta.

Ammattitaidolla materiaalihävikki minimiin

Oikein valittu aihio, tarkka työstö ja huolellinen viimeistely pintakäsittelyineen saavat aikaan sen, ettei tuotanto kuormita ympäristöä välttämätöntä enempää ja tuote kestää käytössä mahdollisimman pitkään.

Tulevaisuuden vaihtoehdot

Kehitämme jatkuvasti uusia ekologisempia vaihtoehtoja, jotta voit valinnallasi vaikuttaa ympäristömme tulevaisuuteen.

Toiminnan ekologisuus

Tuotantomme ympäristövaikutusten tunnistamiseksi ja minimoimiseksi käytössämme on toiminnan ekologisuutta tukeva järjestelmä.

Ennakoivaa mallinnusta

Hyödynnämme 3D-teknologiaa, mikä minimoi fyysisten mallien käytön ja kasvattaa tuotteiden valmiusastetta ennen tuotannon aloittamista. Näin vähennämme merkittävästi kierrätykseen ja loppusijoitukseen menevän raaka-aineen määrää.

Materiaalien kierrätys

Kierrätämme kaiken mahdollisen materiaalijäämän oikein ja tehokkaasti. Ne materiaalit, joita emme voi kierrättää, pyrimme hyödyntämään esimerkiksi lämpöenergiana.