Lisävarusteet

Kaihtimet Profin tuotteisiin

Profin tuotteiden kaihtimet on kotimaisesta vekkikankaasta valmistettu ja ne suojaavat auringon paahteelta sekä tuovat yksityisyyttä. Kankainen kaihdin luo pehmeän tunnelman. Voit sijoittaa kaihtimen juuri haluamallesi korkeudelle kankaassa kiinni olevista kahvaprofiileista. Jättämällä kaihtimen ikkunan yläreunasta auki saat näkösuojaa sulkematta luonnonvaloa ulos. Ylhäältä alas laskettaessa kaihdin varjostaa tehokkaasti auringon paahteelta. Kaihtimet voidaan asentaa sekä Profin lasiliukuseiniin että kiinteisiin ikkunoihin. Kaihdin kiinnitetään ikkunaan sekä ala- että yläreunasta, jolloin se pysyy paikoillaan heilumatta ja kolisematta ikkunoita tai ovia liikuteltaessa. Vesipestävät kaihtimet ovat kestävä valinta sekä lapsiperheissä että toimistoissa ja julkisissa tiloissa. Ne palautuvat helposti takaisin muotoonsa, vaikka niitä rypistäisi käsillä.

Valkoinen peittävä

Harmaa peittävä

Profin ranskalainen parveke

Profin lasiliukuseinään integroitu ranskalainen parveke avaa haastavassakin tilassa näkymiä ja tuo asumiseen mielekästä monimuotoisuutta. Liukuva ovilehti mahdollistaa asunnon vapaamman sisustamisen ja suuri ikkunapinta-ala päästää luonnonvaloa esteettä sisälle. Kaide ei vaadi erillistä asennusta työmaalla, kun se asennetaan lasiliukuseinän karmiin jo tehtaalla. Ranskalainen parveke on saatavilla lasi- tai pinnakaiteella.

Hyönteisovi

Lasiliukuseinään voidaan liittää sisään rullautuva hyönteisovi. Hyönteisovi kelautuu avattaessa kätevästi suojakuorensa sisään. Suljettaessa ovi vedetään kahvasta ulos kotelostaan ja asetetaan vastakkaiselle puolelle oviaukkoa sijoitettua vastakappalettaan vasten. Vastakappaleen magneetit sulkevat oven tiiviisti kehyksen laitaa vasten. Hyönteisovi on saatavissa valkoisena (RAL 9010) sekä tummanruskeana ja anodisoituina hopeana.

Hyönteisovi on huomioitava liukulasiseinän lukitusta valittaessa. Lukitukseen sekä muihin hyönteisoveen liittyviin kysymyksiin saatte opastusta myyjiltämme.