Tarinamme

Vuosikymmenien oppi

Yrityksemme nykymuotoinen toiminta alkoi 70-luvun lopulla. Jo alusta alkaen keskeistä ikkunoiden ja ovien valmistamisessa on ollut ajatus useita vuosikymmeniä, jopa satoja vuosia kestävistä elinkaarituotteista. Suunnan näyttäjinä tähän ovat olleet Pudasjärven vuonna 1781 valmistuneen kirkon ikkunat ja niiden tekijöiden opit.

Jo 90-luvulla opimme, miten japanilainen masamesahaus yhdistetään pohjoisen hitaasti kasvaneen puun käsittelyyn. Japanilainen vahva laatuvaatimus on opettanut meidät ratkaisemaan yksityiskohtia, mikä suomalaisessa ikkunateollisuudessa on ollut uutta.

Viime vuosikymmenen aikana Profinista on tullut käsite lasiliukuseinien valmistajana. Tänään yhdistämme modernin teknologian perinteiseen puusepän osaamiseen. Olemme kotimaan markkinoilla johtava lasiliukuseinien toimittaja niin kerrostalo- kuin pientalokohteissa.

Työmme ja toimintamme perustuu kumppanuuteen. Se on vahvaa yhteistyötä arkkitehtien, suunnittelijoiden sekä rakennus- ja taloteollisuuden ammattilaisten kanssa. Takana on jo vuosikymmenien kokemus puusta tekemisestä. Tästä on hyvä jatkaa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti yhdessä kumppaneidemme kanssa kohti entistä laadukkaampaa asumista.

Ville Nevala

Toimitusjohtaja

Profin Oy

Rohkeus kehittyä

Profin Oy yhdistää perinteiset puusepäntaidot ja modernin teknologian pohjoisen asumisen edellyttämiksi korkealaatuisiksi lasiliukuseiniksi.

Varmistamme kestävän tuloksen työmme jokaisessa vaiheessa: suunnittelussa, raaka-aineiden valinnassa, valmistuksessa sekä palveluissamme asennuksessa ja huollossa.

Raaka-aineena käyttämämme pohjoinen tiukkasyinen tyvitukki tarkoittaa
hyviä rakennusteknisiä arvoja, puhutaanpa sitten
lämmönläpäisystä tai desibeliarvoista.