Lasiliukuseinä avaa rajattomasti mahdollisuuksia parempien asuntojen suunnitteluun ja rakentamiseen

Lasiliukuseinä
AVAA RAJATTOMASTI MAHDOLLISUUKSIA
parempaan suunnitteluun ja rakentamiseen

Valon, avaruuden ja asumismukavuuden ehdoilla suunniteltu lasiliukuseinä tarjoaa ainutlaatuisen ja ylivertaisen tavan yhdistää sisä- ja ulkotilat yhdeksi viihtyisäksi kokonaisuudeksi.

Suomalaista innovaatio-osaamista ja designia parhaimmillaan edustava lasiliukuseinä tuo parvekkeen, pihan tai terassin aivan uudella tavalla osaksi asuntoja.

Samalla kun lasiliukuseinä lisää asumisen nautintoa ja neliöitä, kasvattaa se myös asunnon rahallista arvoa. Edistyksellisen rakenteensa ansiosta lasiliukuseinä mahdollistaa suurten lasipintojen monipuolisen hyödyntämisen vailla huolta vedosta, vilusta tai melusta.

Lisää aiheesta:
Lasiliukuseinä parantaa myös kodin akustiikkaa »

Markkinoiden ainoassa lasiliukuseinässä osaaminen ja tuotekehitys keskittyvät yhteen tuotteeseen.

Teimme aikanaan vakaan päätöksen keskittää osaamisemme ja vuosikymmenten kokemuksemme yhteen tuotteeseen voidaksemme luoda jotain täysin ennennäkemätöntä.  Nimesimme parveketaustaseinän parhaat ominaisuudet vertaansa vailla olevaksi kokonaisuudeksi yhdistävän uuden tuotteemme lasiliukuseinäksi.

Tänä päivänä olemme kotimaan markkinoilla johtava lasiliukuseinien toimittaja niin kerrostalo- kuin pientalokohteissa. Tuotteen päämäärätietoinen kehitystyö jatkuu edelleen.

Lisää aiheesta:
Profin lasiliukuseinä on jatkuvan tuotekehitystyön tulos »

Puusta – luonnollisesti.

Ekologisen ja rakennuksen koko elinkaaren kestävän puun käyttäminen jatkossakin pääraaka-aineena muovin tai alumiinin sijaan oli meille sen sijaan itsestään selvä valinta.

Lisää aiheesta:
Kestävä kehitys vaatii myös kestäviä tuotteita »

Miksi enää rakentaa ilman Profin-lasiliukuseinää?

Kotimaisten Profin-lasiliukuseinien käyttö kerrostaloissa yleistyy. Hyötyjiä ovat arkkitehdit, rakennusliikkeet ja asukkaat, sillä lasiliukuseinällä saadaan näyttävyyttä suunnitteluun, tehokkuutta rakentamiseen sekä nautintoa ja neliöitä asumiseen.

Profin-lasiliukuseinän vahvat tekniset ratkaisut huomioivat niin kaupunkiolosuhteet kuin Suomen ankaran ja vaihtelevan sään.

Lue lisää:
Kotimainen Profin-lasiliukuseinä ylsi huippulukemiin Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n testeissä »

Esimerkiksi nämä seikat tekevät Profin-lasiliukuseinästä ylivertaisen:

Jousipaineruuveilla vahvistettu nurkkaliitos pysyy takuulla tiiviinä

Masame-sahaustekniikka parantaa säänkestävyyttä

Poikkeuksellisen tiheä liimapuurakenne lisää vääntöjäykkyyttä ja rakenteen kestävyyttä

Positiivisten asiakaskokemusten lisäksi lasiliukuseinämme vahvuudet on huomattu VTT:n testeissä*, joissa valtaosa arvoista oli tuotekategorian parhaita Suomessa.

*) VTT-S-00344-18

Yhdessä kunnianhimoisten ammattilaisten kanssa teemme lasiliukuseinästä modernin rakentamisen uuden standardin.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden sekä rakennus- ja taloteollisuuden ammattilaisten kanssa, jotta lasiliukuseinämme voivat tarjota ennennäkemätöntä lisäarvoa ketjun kaikissa vaiheissa aina loppukäyttäjälle asti.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja avarra käsitystäsi rakentamisesta kanssamme »

Onko sinulla kohde, joka kaipaisi lasiliukuseinän tarjoamaa arvokasta tyylikkyyttä ja asumismukavuutta lisäävää toiminnallisuutta?

Sovi kanssamme joustava etätapaaminen ja kerro tarkemmin omaan projektiisi liittyvistä tarpeistasi ja toiveistasi.

LASILIUKUSEINÄT AVAAVAT KRISTA PÄRMÄKOSKEN KODIN LUONTOON

Uudessa kodissa toteutui Pärmäkosken unelma lasiliukuseinistä, kun neljä Profin Clear -lasiliukuseinää yhdistävät kodin ja pihasaunan saumattomasti osaksi ympäröivää luontoa.