Tutustu Lohjan Asuntomessujen 2021 kohteisiin virtuaalisesti

Tutustu Lohjan Asuntomessujen 2021 kohteisiin virtuaalisesti

Profin osallistui vuonna 2021 Asuntomessuille Lohjan Hiidensalmessa. Jos et ehtinyt kesän aikana vierailla Asuntomessuilla tai haluat palata kohteisiin, voit yhä tutustua messukoteihin virtuaaliesitysten avulla. Vieraile kohteissa ja inspiroidu kauniista järvimaisemista sekä Profin-lasiliukuseinistä.

Kastelli – Veistos

Kastellin Veistos on komea kaksikerroksinen omakotitalo, jossa on panostettu näyttäviin lasipintoihin ja hyödynnetty lasiliukuseinää parvekkeen ja terassin yhteydessä. Profinin lasiliukuseinä avaa olohuoneen ja lasitetun terassin saumattomasti yhdeksi tilaksi. Lasiliukuseinä tuo olohuoneeseen runsaasti avaruutta ja valoa, avaten myös näkymän puutarhaan. Yläkerran makuuhuoneessa Profin lasiliukuseinä avartaa elintilaa lasitetulle parvekkeelle.

Lammi Kivitalo – Lohjan Saarenta

Lammi Kivitalon Lohjan Saarenta on koti, joka tarjoaa ideaalit puitteet kotona ja puutarhassa viihtymiseen. Lohjan Saarennassa keittiö, olohuone ja terassi ovat yhtä avaraa oleskelutilaa. Profin-lasiliukuseinän ansiosta Hiidensalmen järvimaisemasta voi nauttia myös sisätiloissa.

Lakka Kivitalot – Joutsela

Joutsela on tyylikäs Lakka Kivitalo, jossa luonnon rauha ja älykodin innovatiivisuus kohtaavat. Joutsela on paitsi näyttävä, myös käytännöllinen koti. Avarassa ja tyylikkäästi sisustetussa oleskelutilassa Profinin lasiliukuseinä avaa harmonisen maiseman Lohjanjärven selälle.

Ollikaisen Hirsirakenne – Villa Nordic Stories

Ollikaisen Hirsirakenteen Villa Nordic Stories on majesteetillinen hirsitalo. Villa Nordic Stories on rakennettu kestämään aikaa ja olosuhteita toimivuus ja ekologisuus mielessäpitäen. Hirsitalossa järvimaisemat pääsevät oikeuksiinsa isojen ikkunoiden ja useiden Profin-lasiliukuseinien avulla.


Haluatko kuulla lisää lasiliukuseinistä?