Asuntomessut

Profin valloitti Naantalissa
LASILIUKUSEINÄSTÄ ASUNTOMESSUJEN 2022 HITTITUOTE

Asuntomessuilla enemmän Profin-tuotteita kuin kohteita

Kun vuonna 2005 Oulun Asuntomessuilla oli nähtävillä kaksi Profin-lasiliukuseinää, oli niitä Naantalissa vuonna 2022 jo enemmän kuin kohteita koko messuilla!

Profin-lasiliukuseiniä löytyi yhteensä peräti 15 eri kohteesta, joista lisäksi monessa oli hyödynnetty useampaa kuin yhtä lasiliukuseinää yhdistämään sisä- ja ulkotilat viihtyisäksi kokonaisuudeksi täysin ylivertaisella tavalla.

Voimmekin ylpeinä todeta lasiliukuseinän juurtuneen vuosien mittaan varsin oleelliseksi osaksi suomalaista asumista ja arkkitehtuuria.

Valoa, avaruutta ja asumismukavuutta

Pudasjärvellä tehtiin aikanaan vakaa päätös keskittää osaaminen ja vuosikymmenten kokemus yhteen tuotteeseen, jotta tuloksena olisi jotain ennennäkemätöntä. Tuo tuote nimettiin lasiliukuseinäksi.

Suomalaista innovaatio-osaamista ja designia parhaimmillaan edustava lasiliukuseinä tuo pihan, terassin tai parvekkeen aivan uudella tavalla osaksi asuntoja. Edistyksellisen rakenteensa ansiosta Profin-lasiliukuseinä mahdollistaa suurten lasipintojen hyödyntämisen vailla huolta vedosta, vilusta tai melusta. Ei siis ihme, että Profin on saavuttanut suurta suosiota niin kerrostalo- kuin omakotitalorakentamisessa.

Huippuunsa hioutunut Profin-lasiliukuseinä on inspiroinut myös muita alan toimijoita valmistamaan hieman vastaavan kaltaisia tuotteita. Pitkä kokemus ja päämäärätietoinen kehitystyö ovat kuitenkin asioita, joita on mahdotonta jäljitellä. Siksi juuri Profin onkin valinta lähes joka toiseen asuntomessukohteeseen.

MUUTAMIA ESIMERKKEJÄ VUODEN 2022 MESSUKOHTEISTA

HONKA Haiku

Japanilais-skandinaavisessa Honka Haikussa terassi kiertää ympäri talon ja yhdistyy useasta kohdasta saumattomasti osaksi sisätiloja Profin-lasiliukuseinän avulla. Esimerkiksi sisäpihan ihanaan puutarhaan pääsee rauhalliseta spa-tilasta vilvoittelemaan lasiliukuseinän kautta. Tässä talossa ulko- ja sisätilat ovat todella yhtä!

KannustaloN auma

Kannustalon Aumassa valon määrä ja avaruus on optimoitu korkean huonekorkeuden ja suurten lasipintojen avulla. Olohuone avautuu hurmaavasti lasitetulle terassille Profin-lasiliukuseinän avulla.

VILLA AALTO

Villa Aalto on neliötehokas ja ekologinen koti, jossa on suosittu luonnonmateriaaleja. Profin-lasiliukuseinä on erinomainen valinta kompakteihin koteihin, joissa halutaan maksimoida avaruus ja käytännöllisyys. Lisäksi puurakenteensa ansiosta Profin sopii ensiluokkaisesti tähän energiatehokkaaseen ja hengittävään puutaloon.

KASTELLI KULTARANTA

Saaristomaiseman inspiroimassa Kultarannassa korostuvat korostuvat oleskelutilojen ilmavuus, vastuullisuus ja paikoitellen yllätyksellisyys. Hulppeasta makuuhuoneesta voi astua suoraan Profin-lasiliukuseinän kautta meri-ilmaan. Samoin ruokatila ja olohuone jatkuu luontevasti terassille Profinin avulla.

TALO PUKKILA

Talo Pukkila on puurakenteinen yksikerroksinen koti, jossa saaristoelämästä nauttii niin pariskunnat kuin lapsiperheetkin. Pukkilan upeasta saunasta hyppäät suoraan Profin-lasiliukuseinän kautta paljuun pulahtamaan.

Rakennatko uudiskohdetta? Varaa Profin ETÄ -palvelu!

Varaa maksuton etätapaaminen asiantuntijamme kanssa ja kuulet lisää lasiliukuseinän käyttömahdollisuuksista uudiskohteissa.

Tutustu virtuaaliesittelyihin

Profin-lasiliukuseinään vuoden 2022 Asuntomessuilla luottivat:

3. Honka Haiku
4. Kannustalon Auma
7. Hirsi-Kastelli Aisti
9. Auroran Ruusu
10. Villa Aalto
11. Kastelli Kultaranta
12. Talo Pukkila
19. Torppa Rauhala
20. Neljäs Tiira
21. Lounatuulen Tiira
22. Casa los Pinos
24. Palokärki
25. Chalet Pihla
26. Villa Kiurunpesä
28. Naantalin Aurinkolinna