Kauniit kotimaiset Visor-vekkikaihtimet mittatilaustyönä kaikkiin Profin-tuotteisiin

Pohjoissuomalainen kaihdinvalmistaja Suomen Visor Oy on kehittänyt Profin-tuotteisiin tarkoitetun kauniin ja käytännöllisen vekkikaihtimen, jolle on myönnetty Design from Finland -sertifikaatti.

Suomen Visor Oy:n suunnittelema vekkikaihdin asennetaan Profin-lasiliukuseinän tai kiinteän ikkunan sisäpuolelle. Mittatilaustyönä Profin-tuotteisiin suunniteltu kaihdin takaa sen, että lasiliukuseinän voi avata ja sulkea riippumatta kaihtimien asennosta. Mittaamisen voi tehdä helposti itse tarkkojen ohjeiden avulla ja asiantuntija varmistaa vielä tilauksen ennen tuotantoon viemistä.

Laadukkaasta muovisekoite-kankaasta valmistettua vekkikaihdinta voi liikuttaa portaattomasti sekä lasin alareunasta ylöspäin että yläreunasta alaspäin. Kun kaihtimen nostaa alareunasta ylös, se tuo näkösuojaa ilman että näkymää tarvitsee sulkea kokonaan ulos. Ikkunan yläreunasta alas laskettuna kaihdin pitää sisätilat viileämpinä kuumalla auringonpaisteella.

Toisin kuin alumiininen sälekaihdin, tyylikäs kankainen vekkikaihdin päästää kauniisti valoa lävitseen ja täydentää sisustuksen saamalla sen hehkumaan kauniisti sopivassa luonnonvalossa. Näin isoista lasipinnoista saa parhaiten täyden hyödyn irti. Kaihtimet on mahdollista hankkia myös täysin pimentävällä kankaalla, joka ei päästä lainkaan valoa läpi.

Turvalliset ja kestävät Visor vekkikaihtimet ovat oiva valinta myös lapsiperheisiin, sillä kaihtimissa ei ole ylimääräisiä naruja ja kaihdin kestäää käsittelyä esimerkiksi perinteistä sälekaihdinta huomattavasti paremmin. Vekkikaihtimen kangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistäisi käsillä. Visor vekkikaihdin on helppo pitää puhtaana ja kaiken lisäksi se myös parantaa tilan akustiikkaa huomattavasti.

Nyt voit tilata Visor kaihtimet Profin-tuotteisiin suoraan verkkosivuiltamme »