Kiitos vuodesta 2021

Profin kiittää vuodesta 2021!

Vuosi 2021 oli Profinin historian menestyksekkäin vuosi. Lämmin kiitos siitä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja omalle henkilökunnallemme.

On ollut hienoa saada tehdä yhteistyötä asiakkaidemme projekteissa. Erityisen ilahduttavaa on kerta toisensa jälkeen havaita asiakkaidemme tahto valita aito Suomessa valmistettu ympäristöystävällinen puurakenteinen lasiliukuseinä kohteisiinsa.

Suurin kiitos vuodesta kuuluu kuitenkin Profinin omalle väelle tehtaalla, tukitoiminnoissa ja asiakasrajapinnassa. Vuosi 2021 on ollut hyvin työntäyteinen. Siksi onkin upeaa, että tekemisen ohessa on pystytty myös oppimaan uutta ja kehittämään toimintaa aina paremmin asiakkaitamme palvelevaksi.

Uuteen vuoteen 2022 käymme positiivisin odotuksin ja hyvän tilauskannan saattelemana. Uskomme vahvasti rakennusteollisuuden jatkavan kehitystään ympäristöystävällisten ratkaisujen suuntaan. Siellä meidän tuotteemme ovat avainasemassa niin materiaaleiltaan kuin ominaisuuksiltaan. Toivotamme myös uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tekemään yhteistyötä paremman rakentamisen eteen!

Kiitos siis kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

Ville Nevala,
Toimitusjohtaja