Kontio Block -yhteistyö

Yhteistyössä Kontio ja Profin – UUsi Hirsikerrostaloasumisen rakennekonsepti Kontio Block

Kontio on kehittänyt uuden valmiin hirsikerrostaloasumisen rakennekonseptin Kontio Blockin. Sen myötä ekologinen, terveellinen ja tyylikäs hirsiasuminen on yhä saavutettavampaa myös kaupungissa.

Profin on yhdessä Swecon ja Lukkaroinen Arkkitehtien kanssa ollut Kontion matkassa kehityshankkeessa. Kontio Block-hirsikerrostaloissa Profin-lasiliukuseinä avautuu parvekkeelle yhdistäen sen sisätilojen kanssa yhtenäiseksi asuintilaksi.

Kontio Blockin myötä Profinin ja Kontion pitkän linjan yhteistyö syvenee entisestään. Yhteistyö pudasjärveläisten naapureiden välillä on luonnollista; molemmilla on juuret syvällä pohjoisessa ja tahto kehittää puurakentamista.

“Meillä on vahva puusta tekemisen ideologia. Sen saralla olemme tehneet jo pitkään
yhteistyötä, ja Kontio Block vie sitä entisestään eteenpäin”, Profinin toimitusjohtaja Ville Nevala kuvaa yhteistyötä.

Puurakentaminen onkin vahvassa nousussa ja kysyntä kasvaa. Hirsikerrostalot ovat osaltaan kehittämässä kestävämpää ja ekologisempaa rakentamista. Lisäksi asunnot puukerrostaloissa ovat erityisen terveellisiä asukkaiden asua. Hirsi on näyttävä materiaali, joka tuo asuntoihin lämpöä ja kotoisuutta. Näin Kontio Block mahdollistaa hirsiunelmasta nauttimisen nyt myös kaupungissa.

Lasiliukuseinä on luonnollinen valinta osaksi hirsikerrostaloa. Profin-lasiliukuseinän erinomaiset tekniset ominaisuudet sen tiiveydessä sekä äänen- ja lämmöneristävyydessä ovat osaltaan luomassa ensiluokkaista asumismukavuutta sekä koteja, jotka kestävät aikaa ja olosuhteita.

“Myös arkkitehtuurillisesti lasiliukuseinä on moderni ja esteettinen ratkaisu hirsikerrostaloon. Se tuo asuntoon runsaasti valoa ja avaruutta. Lisäksi se on äärimmäisen toimiva”, Nevala kehuu.

Profin katsoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen ja Kontio Blockin mahdollistamaan
uudenlaiseen kerrostaloasumiseen. Tulevaisuuden kaupungit rakentuvat puusta.

“Nyt suuntaamme katseet tuleviin Kontion kanssa toteutettaviin hirsikerrostaloprojekteihin”,
Nevala summaa.

Tutustu Kontio Block -hirsikerrostaloihin »

Haluatko kuulla lisää yhteistyöstä Profinin kanssa?