Oulun Kärppien uudet toimistotilat

Oulun Kärppien uudet toimistotilat

Oulun Kärppien hallinto-organisaation kasvaessa, Oulun Raksilassa sijaitseviin Kärppien toimistotiloihin kaivattiin lisää työpisteitä ja toimivammat työtilat.

Entisen toimiston haasteina oli avokonttorille tyypilliset haasteet; rauhattomuus, yksityisyyden puute ja pelko muiden häiritsemisestä. Toimistoremontin toiveena oli luoda jokaiselle työntekijällä oma rauhallinen työtila, lisätä valoisuutta ja modernimpaa ilmettä sekä parantaa äänieristystä eri tilojen välillä.

Kärppätoimiston tilaratkaisussa hyödynnettiin Profin Indoor -lasiliukuseinratkaisua, jossa laadukkailla kotimaisilla Profin-lasiliukuseinillä ja lasiseinäkokonaisuutta täydentävillä kiinteillä ikkunoilla saadaan luotua upeita lasiseinäkokonaisuuksia sisätiloihin. Toimistoon toteutettu, lähes 10 metriä pitkä lasiliukuseinä mahdollistaa tilojen jakamisen tyylikkäästi ja joustavasti, luoden jokaiseen työtilaan avaran ja valoisan tunnelman.

Käsityönä männystä valmistettu runkorakenne ja tiivis lasitus takaavat myös erinomaisen äänieristyksen ja tuovat kaivattua yksityisyyttä ja rauhaa jokaisen omaan työtilaan. Yksityisyyttä korostamaan, lasiliukuseiniin asennettiin lisäksi Visor-vekkikaihtimet, joiden avulla on helppo säätää työhuoneiden valon määrää ja luoda näköestettä huoneisiin. Portaattomasti säädettävät kaihtimet myös parantavat huoneiden akustiikkaa.

“Lopputulos on huikea!”

Toimistoremontti toteutettiin kesällä 2022 ja koko Kärppien toimistohenkilökunta on todella tyytyväinen Indoor lasiliukuseinäratkaisuun ja remontin toteutukseen. Remontissa onnistuttiin Kärppien yhteyspäällikön Ilkka Mikkolan mukaan erinomaisesti. ”Lopputulos on huikea!”, Ilkka toteaa.

Katso videolta esittely Oulun Kärppien uusista toimistotiloista ja Profin Indoor lasiliukuseinäratkaisusta Ilkka Mikkolan esittelemänä.

Käytetyt tuotteet

Tutustu myös malliston kynnyksettömään malliin


KIINNOSTUITKO INDOOR LASILIUKUSEINÄSTÄ?

Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo projektisi suunnitteluvaiheessa. Saat meiltä lisätietoa Indoor lasiliukuseinän käyttömahdollisuuksista ja kustannusarvion oman kohteesi tiedoilla.