Profin on mukana Lohjan Asuntomessuilla 2021

Profin on mukana Lohjan Asuntomessuilla 2021

Vuoden 2021 asuntomessut järjestetään Lohjan Hiidensalmella Lohjanjärven idyllisissä
maisemissa. Profin on lasiliukuseinineen jälleen messuilla mukana, ja tuotteita voi löytää
useasta messukohteesta.

Tutustu Profinin ratkaisuihin näissä kohteissa:

  • Lakka Kivitalot – Talo Joutsela
  • Kastelli – Veistos
  • Lammi Kivitalo – Lohjan Saarenta
  • Ollikaisen Hirsirakenne – Villa Nordic Stories

Tämän vuoden asuntomessukohteissa korostuu Profinin tuotteiden monikäyttöisyys ja yhdisteltävyys. Lohjan messuilla lasiliukuseiniä on hyödynnetty niin puu-, hirsi- kuin kivitaloissa. Samoin eri väri- ja pintamateriaalivaihtoehdot takaavat sen, että Profin lasiliukuseinät sulautuvat myös sisustukseltaan erilaisiin kohteisiin.

“Tämän vuoden kohteet kertovat nimenomaan sen, että Profinin lasiliukuseinä soveltuu jokaiseen rakennustapaan,” Profinin talotehtaiden myyntiyksikön johtaja Janne Ylinen painottaa.

Yhdistävänä tekijänä erilaisille kohteille on kuitenkin Hiidensalmen ainutlaatuinen miljöö ja erityisesti Lohjanjärven näyttävät maisemat. Ei ole siis ihme, että useassa asuntomessukohteessa on nykytrendien mukaan hyödynnetty suuria lasipintoja, jotka todella antavat maisemalle oikeutta.

“Voiko puhtaampaa suomalaista maisemaa olla kuin järvimaisema?” Ylinen kysyy. “Valtavilla lasiliukuseinillä sen saa tuotua sisätiloihin.”

Lasiliukuseinä paitsi mahdollistaa maiseman ihailun sisältä, se myös yhdistää ulkotilat sisätiloihin. Olipa kyseessä lasitettu terassi, parveke tai patio, lasiliukuseinän avulla siitä tulee sisätilan luontainen jatke. Muun muassa sisustusarkkitehtien Mikko Vesasen ja Anna Katriina Tillin suunnittelema messukohde Lohjan Saarenta on upea esimerkki terassin ja sisätilan yhdistämisestä lasiliukuseinän avulla.

Nykyrakentamisen puheenaiheista myös ympäristöystävällisyys on vahvasti läsnä Lohjan Asuntomessuilla 2021. Erityisesti materiaalivalinnat korostuvat ympäristöystävällisessä rakentamisessa. Profinin lasiliukuseinien rungot rakennetaan puusta, joka on uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana hyvin ekologinen valinta. Lisäksi energiatehokkuudeltaan Profinin lasiliukuseinät ovat alansa kärkeä, osaltaan edistäen kodin ympäristöystävällisyyttä.

Profin haluaakin toivottaa sinut tervetulleeksi Lohjan Asuntomessuille 2021 tutustumaan ja ihailemaan lasiliukuseiniä sekä niiden kautta aukeavaa järvimaisemaa.

Haluatko kuulla lisää?