Tuttu televisiostakin – Profin-lasiliukuseinät mukana Huvila & Huussi -sarjassa

Nelosella ja Ruutu-palvelussa pyörivässä suositussa Huvila & Huussi -remonttiohjelmassa on totuttu näkemään toinen toistaan upeampia vapaa-ajan asuntojen muodonmuutoksia.

Iloksemme pääsimme myös uudella ja peräti jo 12. tuotantokaudella mukaan toteuttamaan kahden erilaisen kohteen remontteja. Mökeillä tilat ovat monesti rajalliset ja niinpä Profin-lasiliukuseinä on monella tapaa fiksu ja näyttävä ratkaisu mökkeilykokemuksen parantamiseen.

Vanha mökki ja järvimaisema

Maanantaina 5.4.2021 ensiesityksensä saaneessa jaksossa (kausi 12, jakso 3) remontoidaan vanhaa Nokialla sijaitsevaa mökkiä. Jo vuonna 1954 rakennettu mökki kaipaa monenlaista ehostusta, mutta yksi tärkeä tekijä mökin omistavalle perheelle on upeasta järvimaisemasta nauttiminen entistä kokonaisvaltaisemmin.

Profin-lasiliukuseinä tuo mökkiin paitsi modernia ilmettä myös takaa sen, että järvimaisemasta on helppo nauttia. Mökin omistajat ovatkin jopa yllättyneitä siitä, miten konkreettisesti lasiliukuseinä tuo heille tärkeän luonnon osaksi mökkikokemusta. Luonnollisesti isot lasipinnat lisäävät mökin valoisuutta ja tuovat kaivattua avaruuden tunnetta. 

Terassi tehokkaasti osaksi mökkiä

Maanantaina 3.5.2021 esitetyssä jaksossa (kausi 12, jakso 7) ollaan puolestaan Pyhtäällä, jossa mökki kokee niin ikään perinpohjaisen uudistuksen. Profin-lasiliukuseinän tehtävänä on yhdistää mökin iso terassi luontevaksi osaksi mökin sisätiloja. Lasiliukuseinän käytettävyys on omaa luokkaansa ja sen avulla saadaan järvelle avautuvista näkymistä kaikki irti myös mökin sisätiloissa.

Tuttuja kasvoja 11. tuotantokaudella

Olemme olleet myös aikaisemmilla Huvila & Huussi -tuotantokausilla mukana toteuttamassa esimerkiksi entisen huippujalkapalloilija Mikael Forssellin ja Radio Suomipopilta tutun Tinni Wikströmin mökkiremontteja. 

Mikael ja Metti Forssellin mökkiremontissa mökkiä muokattiin paremmin koko perheelle soveltuvaksi ajanviettopaikaksi. Profin-lasiliukuseinä tarjosikin helpon tyylikkään käynnin uudelle isolle terassille. 

Radiojuontaja Tinni Wikströmin vanhempien mökki koki puolestaan melkoisen muodonmuutoksen, kun hieman ahtaaksi käyneistä tiloista taiottiin 35-neliöinen kolmio. Profin-lasiliukuseinä oli käytettävyydeltään erinomainen ratkaisu tilojen rajallisuuden vuoksi ja lopputuloksesta tuli raikas ja valoisa. 

Kolmas kohde, jonka toteuttamisessa olimme mukana, oli taitoluistelija Laura Lepistön sukumökki, joka oli siirtynyt isovanhemmilta sisaruskäyttöön. Remontin myötä vuosikymmeniä samanlaisena säilynyt mökki saikin uuden raikkaan ilmeen ja myös uusia ominaisuuksia esimerkiksi käytännöllisen Profin-lasiliukuseinän muodossa.

Huvila & Huussi -ohjelman jaksot ovat katsottavissa Ruutu-palvelussa osoitteessa: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/huvila-huussi


KIINNOSTUITKO LASILIUKUSEINISTÄ?

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa lasiliukuseinän käyttömahdollisuuksista ja kustannusarvion oman kohteesi tiedoilla.